Ahad, 4 Disember 2016

A bit stress i need to relax

Assalamualaikum wa rahmatullah hiwabarahkatuh.. Semoga kita semua dalam jagaan ilahi sentiasa hendaknya..
Baiklah, last week minggu yang stress n i never tought that person gonna do it something like that.. Its like, woww aku kena tikam.. 
Kisah die camni, 30 nov lepas, ari rabu aku amik cuti.. Niat di hati nak hang out with bestie.. Well, Bestie aku no problem we are awosome okey.. Huhu yg tak best nye kat opis..
Well, ade sorg staf kat opis, die manager lah jarang ada kat opis, pastu die xde komputer kalo nk wat pape.. Kalo nk print pape die suoh assistant die je kot.. Huhu di takdir rabu tuh aku cuti die nak pinjam komputer aku.. So, guna je lah ape masalah kan.. Yg jadi masalah bila guna barang org, sume bnde dlm pc aku die nak check.. Di takdirkan ari selasa aku ade lah tgk fb ngn instagram tp x lama pun.. Sekejap je.. Nak balik cmtu..  Aku bukan ari ari kot usha fb.. Taim semua kje da siap baru lah cuci mata jap.. Sbb 8 jam dok tgk nombor kannn.. Hurmm.. Die pergi check history aku kat google chrome.. Pastu gi canang satu opis yg besar die pun bkn bsr sgt.. Ko cerita mmg semua orang bleh dgr kot.. Cakap aku selalu bukak fb ngn instagram..
Pastu direktor aku ckp lah lepas ni kalo pc rosak kena penalti rm500.. Aku rasa cam salah aku ke wehh bnde ni jdi cmni.. Camne aku taw walhal aku cuti kn?? Kakak kat opis yg cerita.. Die wassap aku.. Tak senang duduk aku cuti.. Spoil mood giler.. Aku cuti nk relax.. Masa ko cuti xde plak org lain nk check pc ko ke ape.. Haishhhhh.. Begang btoiii
And then, soknye semua org aku boikot.. Xnk ckp ngn sesape.. Lebih lebih lagi org yg rapat ngn die lah.. Msti die pun bersubahat sekali.. Okeylah aku perlu bertenang utk esok.. Harapnye sok x nmpk die.. Kalo die ade pun mmg xnk tegur.. Xnk senyum pun.. Ko buat lawak pun aku malas nk ketawa.. Pandang pun xnk..
Catat Ulasan

aku dan diri ku...

Lilypie Kids Birthday tickers