Jumaat, 28 Oktober 2016

I miss the young of me

Assalamualaikum.. Apa khbr korg.. Semoga dlm jagaan ilahi sentiasa hendaknya..

Sometimes, when i see the kid around me, aku rindu nk kembali macam dulu.. Before i know the rough or tough of world.. Aku rindu nk jadi budak balik😢😢

Budak kan takde masalah.. Apalah yg budak² taw.. Balik sekolah je main kat taman.. Apalah yg budak faham.. Rasa nak makan jajan mintak je ngn umi dan abi.. Apalah yang budak mengerti.. Nampak je mainan mintak je duit.. Apa yang dorg taw??

Takk.. Dorg tak tahu apa pun.. Dorg tak faham apa pun.. Dorg tak faham pahit jerih umi abi bekerja utk dptkn jajan dan mainan dorg.. Yg dorg taw keseronokan, kegembiraan..

Thats why i miss the young me!! Zaman budak² kan.. Rasa lapar mintak je mama nk mkn tuh*sambiltunjukjajan*😂😂😂

Hurmm.. Cepatnya masa berlalu.. Tak sedar diri da tua.. Hahahahaha 😂😂😂

Okeylah moga aku dpt jdi budak balik.. Hahahahaha 😝😝😝

Catat Ulasan

aku dan diri ku...

Lilypie Kids Birthday tickers