Khamis, 14 Julai 2016

Selamat hari raya Aidilfitri guyss

Assalamualaikum.. Walaupun hari ni da raya yg ke 8 kalo x silap lah kn.. Aku still nak ckp selamat hari raya guyss

Aku team raya kl tp still boleh raya sakan kan.. Huhu

Raya pertama kami adik beradik berkumpul n tgkp gmbr raya.. Sesi bg duit raya.. Maaf bermaafan.. Ptg cmtu ktorg kuar.. Mulanya gi bangsar.. Melawat kakak aku yg x boleh cuti raya.. Huhuhu pas lawat die, ktorg melawat kawasan kl.. Kl agak lengang tp di penuhi dgn mat bangla n nepal.. Pas melawat kl ktorg g tesco.. Utk mkn.. Mkn texas chicken kat tesco tmn midah.. Sedap gak lah.. Huhuhu

Raya ke 4..ari sbtu.. Aku bwk anak buah ngn mak aku naik tren.. Tren baru.. Huhu dr maluri sampai masjid jamek, dri masjid jamek smpai putra height pastu patah balik smpai klcc.. Smpai klcc ktorg mkn kat kfc.. Pastu lepak kat air pancut kat tmn die.. Pastu nak hujan ktorg pun balik.. Tp naik bas.. Smpai maluri.. Huhuhu berjalan sakan seh.. 😂😂😂

Pastu raya ke 6.. Ari isnin.. Ktorg g melaka.. Kebetulan kakak aku bru dpt cuti raya pastu ari isnin aku mmg mintak cuti.. Seronok gak lah ray tahun ni.. Sblm ni duk umah mereput je.. Taun ni berjln gak lah.. Hihi

Okeylah smpai sini shja k..

Catat Ulasan

aku dan diri ku...

Lilypie Kids Birthday tickers