Khamis, 19 November 2015

Let's start a new me

Assalamualaikum.. After 5years,blog ni dibiarkan sepi,  aku akhirnya buat keputusan untuk buang semua post 5 tahun yang dulu, yang memang tak matang,  tulis ikut sedap hati, tanpa ada apa² isi penting yang boleh dibuat karangan bahasa Melayu.. Hihi Just kidding... *muka senyum*

Kalau 5 tahun dulu, isi blog ni more to benda remeh dan tak penting,  insya Allah After this,  blog ni akan di isi dengan isi penting yang berguna untuk pembaca.. *tarik nafas*

Sebagai mukadimahnya,  better kita bertaaruf dulu kan?  *senyum lebar*

Nama diberi,  siti nurul hidayah,  umo 24 tahun.. Yer tahu udah tua kok!  *senyum sinis*
Tinggal di Cheras.. Status bujang*masih mencari* udah bekerja.. Sebagai admin di company swasta di jalan ampang klcc.. Itu je lah sesi suai kenal kita.. Tak boleh byk² nanti mak marah... Huahuahua *gelak jahat*

Penutupnya,  hidup ini tak selalu indah.. Ada ketika kita di uji.. Ada ketika kita rebah tak bangun² tapi ingatlah segala yang berlaku telah tertulis sejak di luft mahfuz lagi.. *angkat dua jari tanda aman*

Catat Ulasan

aku dan diri ku...

Lilypie Kids Birthday tickers